Karriär

 /Karriär
Karriär 2018-11-16T16:01:15+00:00

Jobba hos oss!

Bonnier Healthcare är en sammanslagning mellan Netdoktor, Medibas, Lyfepond, Bonnier Academy och Bonnier Pharma Insights. Tillsammans är vi Europas ledande privata aktör för patientcentrerad e-hälsointegration och kvalificerade informationstjänster för vården, patienter och industrin med en omsättning på ca 300 msek, där Östersjöområdet är vår hemmamarknad.

Hos oss har du alla möjligheter till en spännande karriär! Om vi har lediga tjänster ute, finner du dem på denna sida.

Bonnier Healthcare söker Junior konsultsäljare

Bonnier Healthcare befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven konsultsäljare för att jobba med uppsökande försäljning och konsultativ implementering. Arbetet kommer vara fokuserat på produkter och lösningar inom Bonnier Pharma Insights.

Bonnier Healthcare arbetar i gränssnittet mellan patient, profession, industrin och data för att effektivisera industrin, stärka patienten och kunskapssäkra vården. Våra ledord är:

 • Förändring för att alltid utmana och göra saker bättre.
 • Samverkan för att det bara är tillsammans med andra aktörer som vi kan få till förändring.
 • Nytta i synnerhet samhällsnytta, i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER:
Som konsultsäljare kommer du att jobba mot bolag inom läkemedelsindustrin på nordisk nivå och erbjuda dem verktyg inom marknads- & prisanalys, prognostisering och produktprissättning. Du kommer att arbeta med hela kundresan från införsäljningen till att implementera lösningarna, samt utbilda användarna. Du kommer primärt att bearbeta och arbeta med produkt- och marknadschefer på ledningsnivå hos både nya och befintliga kunder.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att:
Du är en driven och självgående person som vill utvecklas! Du har utbildning inom exempelvis ekonomi, statistik eller marknad, och är antingen nyexaminerad eller i början av din karriär av arbete inom projektledning, konsultering eller försäljning. Som person har du oftast hög energi och ett noggrant sätt att arbeta, och du gillar siffror samt arbeta i digitala verktyg som underlättar för våra kunders affärsverksamheter.

EGENSKAPER
Vi hoppas att:
Du som person oftast har hög energi med ett noggrant och analytiskt sätt att arbeta, samtidigt är du socialt begåvad och agerar professionellt med stor affärsförståelse. Du är prestigelös och drivs av att arbeta i team.

Vi sätter stort värde på din personlighet som förutsätts ha en rådgivande säljstil där du har stor förståelse för kundens affär och kan komma med lösningar som svarar mot högt ställda krav. Rollen ställer höga krav på affärsmannaskap, analytisk förmåga och en vilja att utveckla Bonnier Healthcares digitala affär.

VI ERBJUDER
I utbyte erbjuds du att få arbeta med ledande varumärken inom medicin och hälsa med mycket hög trovärdighet samt med avancerade produkter av mycket hög kvalitet och affärsnytta för våra kunder. Life Science är ett område som Bonnier-koncernen verkligen satsar på framöver så för rätt person finns stora möjligheter att påverka din egen roll och din fortsatta utveckling.

Fräscha lokaler på Rålambsvägen 17 i Stockholm.

Läs mer om Bonnier Healthcare här.

ANSÖKAN
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Ansök senast: 3 december 2018

Kontaktperson: Anders Sandén: anders.sanden@bonnierhealthcare.se

ANSÖK HÄR


Bonnier Healthcare söker vikarierande redaktör på heltid

Bonnier Healthcare arbetar i gränssnittet mellan patient, profession och data för att stärka patienten och kunskapssäkra vården. Våra ledord är:

 • Förändring för att alltid utmana och göra saker bättre.
 • Samverkan för att det bara är tillsammans med andra aktörer som vi kan få till förändring.
 • Nytta, i synnerhet samhällsnytta, i allt vi gör.

Den medicinska redaktionen inom Bonnier Healthcare består av specialistläkare inom allmänmedicin och medicinjournalister. Arbetet bedrivs enligt journalistiska principer och produktionen sker helt utan påverkan från finansiella relationer. Knutet till redaktionen finns även ledande ämnesexperter som kvalitetssäkrar innehållet.

ARBETSUPPGIFTER:
Som redaktör kommer du producera och publicera journalistiskt innehåll för den medicinska redaktionen. Innehållet rör sig om allt från nyhetsartiklar till kortare och mer djupa artiklar och intervjuer. Du kommer att administrera sociala medier, skapa utskick och kortare videofilmer samt samordna den medicinska redaktionen och ha kontakt med medicinska ämnesexperter.

Du kommer framförallt att jobba för våra varumärken NetdoktorPro, en sajt som vänder sig till läkare och annan sjukvårdspersonal och för Medibas, ett kunskapsstöd för hälso- och sjukvården.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du:
– har en utbildning med inriktning mot vetenskapsjournalistik, medicinjournalist eller motsvarande.
– har relevant arbetslivserfarenhet som redaktör/journalist
– besitter en mycket god känsla för det svenska språket, är van vid att skriva nyheter, intervjuer, artiklar samt kan leverera dessa texter snabbt och korrekturmässigt korrekt.
– har erfarenhet av webb- och videoproduktion och tidigare arbetat i något eller några publiceringsverktyg för webben.

MERITERANDE
Om du:
– har erfarenhet av att leda projekt.
– har god kännedom om sociala medier, hur de fungerar tekniskt och hur de används i praktiken.
–har erfarenhet av arbete med inriktning mot medicin och hälsa online.

EGENSKAPER
Vi hoppas att du:
– ser varierande arbetsuppgifter som något positivt och inspirerande.
– har ett starkt intresse för medicin och hälsa.
– är en lättsam, engagerad, prestigelös och positiv medarbetare.
– är sugen på att jobba i en organisation med snabba beslut och frihet under ansvar.

VI ERBJUDER
Ett företag med en hög trovärdighet på frammarsch inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Ett trevligt team som brinner för att jobba inom ett spännande framtidsområde.

Fräscha lokaler på Rålambsvägen 17 i Stockholm.

ANSÖKAN
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR


Bonnier Healthcare söker en konceptsäljare

Bonnier Healthcare söker en ny medarbetare till teamet! Är du vår nya konceptsäljare?

Bonnier Healthcare befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven och engagerad konceptsäljare som är van att jobba med uppsökande försäljning med främst varumärkena Netdoktor och Lyfepond.

Arbetsområden:

Som Konceptsäljare kommer du att jobba mot några av världens största medieköpare och erbjuda dem kreativa annonslösningar. Läkemedels- och medicinteknikbolagen vill med sin marknadsföring öka kunskapen och kännedomen om en viss sjukdom eller hälsoproblem. Detta kan de göra genom några av Bonnier Healthcares olika annonslösningar, tex genom: sponsorskap, redaktionella koncept, native marketing, upplysnings/utbildningskoncept och nyhets och medlemsbrev mot specifik målgrupp. Du kommer primärt att bearbeta produktchefer och marknadschefer hos befintliga kunder som Bonnier Healthcare tidigare har gjort affärer med. Men det är avgörande för både din och Bonnier Healthcares framgång att du även aktivt bearbetar potentiella nya kunder.

Din profil:

 • Du har minst 3 års erfarenhet inom digitalförsäljning
 • Ett väl etablerat nätverk bland de största läkemedelsbolagen är ett plus men inget krav
 • Erfarenhet från programmatisk försäljning
 • Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens
 • God förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara drivande
 • Du har ett resultatorienterat förhållningssätt

Vi sätter stort värde på din personlighet som förutsätts ha en rådgivande säljstil där du har stor förståelse för kundens affär och kan komma med medielösningar som svarar mot högt ställda krav. Rollen ställer höga krav på affärsmannaskap, analytisk förmåga och en vilja att utveckla Bonnier Healthcares digitala affär. I utbyte erbjuds du att få arbeta med ledande varumärken inom medicin och hälsa med mycket hög trovärdighet och få jobba med en produkt som på riktigt hjälper människor att förbättra sin hälsa. Life-Science är ett område som Bonnier verkligen satsar på framöver så för rätt person finns stora möjligheter att påverka din egen roll och din fortsatta utveckling.

Är du den vi söker vill vi att du omgående kontaktar Nicklas Sjögren på Brillo Executive Search, för mer information. Telefon: +46 70 890 53 75 alternativt via e-post: nicklas.sjogren@brillosearch.se