Medarbetarartikel - Nicolina Axelsson

Nicolina Axelsson, projekt- och produktionsledare Bonnier Academy 

Nicolina, berätta om din bakgrund. Vad gjorde du innan du började på Bonnier Healthcare Sweden, BHS?

Jag är utbildad till utbildningsproducent på Medieinstitutet i Stockholm. Jag gjorde min praktik på Bonnier Academy, som är en del av BHS, 2015. Detta ledde till extrajobb och senare en anställning. Jag har där emellan varit på Tele2 ett år där jag jobbade med utbildning och coaching ut mot alla som hade någonting med säljkanalerna att göra. Vi coachade även ledningsgrupp och koncernchefer i just ett coachande ledarskap. Detta gav mig en enormt stor erfarenhet som jag är väldigt tacksam för. Men som bekant så är ju borta bra men hemma bäst så jag kom tillbaka till BHS.

Vilken roll har du på BHS?

Jag inledde min bana på BHS som utbildningsproducent och producerade våra utbildningar men insåg ganska snabbt att jag brinner lite extra för att driva hela produktionen från beställning till leverans och började jobba för att bli projektledare med helhetsansvar. Där är jag idag. Vår avdelning jobbar både mot våra svenska kunder men även mot våra systerbolag i Danmark, Norge och Tyskland. I stora drag ser jag till att vi levererar kvalitetssäkrade utbildningar till våra kunder. Detta innebär att jag ansvarar för att vi har rätt resurs på rätt plats under vår produktion, att vi får in korrekt material i tid av våra experter och att vi skapar innovativt innehåll. Kundkontakten som jag har är allt från att vara med i uppstartsmöten till projektavslut och allting däremellan.

Hur skulle du beskriva BHS som arbetsplats?

BHS som arbetsplats är fantastisk, ansluter man sig till oss kommer man märka att vi har högt i tak, respekt för varandra och att vi alla strävar mot samma mål. Det innebär att alla idéer för att förbättra vår affär är välkomna, stora som små. Oavsett om din idé där och då blir verklighet så vill alla sträva framåt och hitta nya sätt att förnya marknaden på och det spelar ingen roll vilken roll du har i företaget, du blir alltid hörd. Just det gör mig stolt över att jobba på BHS.

Vad uppskattar du mest med att jobba på BHS?

Vi har en stark intraprenöriell arbetskultur inom Bonnier, vilket innebär att det finns en ”bäst idé vinner”-kultur. Bolaget i stort har en väldigt god förmåga att attrahera talanger vilket gör att det jobbar väldigt många drivna och duktiga personer här som både utvecklar dig som enskild anställd och bolaget i stort. BHS har också en internationell närvaro, vilket jag personligen uppskattar. Det är alltid utvecklande att arbeta med andra länder och kulturer.

Om BHS

Läs mer om oss.

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Karriär

Börja jobba med oss.

Nyheter

Läs våra senaste nyheter.

Kontakt

Kontakta oss.