Karriär

Vill du jobba med oss?

Har du ett medicinskt intresse i grunden och vill jobba med informationslösningar som skapar förutsättningar för ett bättre vårdutfall och ökad samhällsnytta? Då passar du in hos oss. Kanske är du läkare och vill hjälpa till att driva framväxten och implementeringen av evidensbaserad vård. Kanske är du UX-designer och vill bidra till den ständiga vidareutvecklingen av våra patient-communities. Kanske är du biomedicinsk entreprenör eller så är du student och vill göra din praktik i en omgivning som inkluderar dig i utmanande projekt och välkomnar ditt nytänkande. Kanske blir Bonnier Healthcare din första arbetsplats efter examen.

Eller så har du en helt annan bakgrund. Bonnier Healthcare är en diversifierad arbetsplats och vi som jobbar här har väsensskilda kompetenser och erfarenheter men delar alla passionen och drivkraften om att kunskapssäkra vården. Vi är en dynamisk och testbenägen organisation som hela tiden utvecklas, lanserar nya produkter och förädlar våra nuvarande. Vi har aldrig långt till beslut men ett starkt fokus på lärande och ur varje process vi går igenom tar vi med oss kunskap som fortsätter att driva verksamheten framåt. Våra idéer hämtas från hela organisationen och vi är alltid öppna för inspel och förslag från alla våra medarbetare. Dessutom har vi fantastiskt roligt tillsammans och antagligen är det därför vi når så bra resultat.

Vi befinner oss i en expansiv fas och har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt. Under de närmaste åren kommer vi fortsätta att utveckla innovativa informationstjänster som utbildar hälso- och sjukvårdspersonal, upplyser patienter och anhöriga samt ger insikter till företag i läkemedelsbranschen. Vill du vara med och påverka vår fortsatta utveckling och samtidigt jobba i en miljö som utvecklar och stimulerar dig som individ, erbjuder fina karriärmöjligheter och värnar om en god balans mellan privatliv och jobb? Hör av dig så berättar vi mer.

Skicka ett mejl till jobb@bonnierhealthcare.se om du vill veta mer om en karriär på Bonnier Healthcare.

Är du student och intresserad av en praktikplats? Skicka ett mejl till praktik@bonnierhealthcare.se om du vill veta mer.

Om BHS

Läs mer om oss.

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Karriär

Börja jobba med oss.

Nyheter

Läs våra senaste nyheter.

Kontakt

Kontakta oss.

Hur är det att jobba på Bonnier Healthcare? Läs vad våra medarbetare säger.

Läs mer om Bonnier Healthcare

Skicka in en spontanansökan

Lediga tjänster