Bonnier Healthcares digitala kurser

Varför välja en digital utbildning från Bonnier Healthcare?

Bonnier Healthcare är ledande inom framtagande och försäljning av digitala utbildningsprogram riktade till yrkesverksamma inom hälso- och sjukvårdssektorn, och läkemedelsindustrin, men även andra branscher.

Våra utbildningar är anpassade för digitalt lärande och genomförs online. Utbildningarna grundar sig främst i texter, animationer, filmer och extra inläsningsmaterial. Utöver teori får kursdeltagaren svara på löpande kunskapstester eller reflektionsövningar.  

Utbildningarna är tillgängliga under 12 månader från start, så deltagaren kan gå tillbaka och repetera delar och använda utbildningen som en källa för information under hela denna tid. Eftersom utbildningen är webbaserad finns inga fasta kurstillfällen.

Sedan vi började med e-learning 1989 har vi utbildat över 350.000 inom varierande branscher runt om i Sverige och Norden. Vi är experter på att göra det svåra enkelt. Det är något alla våra webbkurser har gemensamt. 

Vi kan hjälpa dig oavsett om du är ute efter en kurs från vårt kursbibliotek eller vill beställa en ny kurs. Våra digitala kurser går att beställa precis som de är eller med skräddarsydda anpassningar för just ert företag.

Vi säkerställer att din personal har rätt kunskap för uppdraget, medan du fokuserar på att utveckla din verksamhet.

Några fördelar med Bonner Healthcares digitala utbildningar:

Vera Rönngard

Vill ni veta mer om Bonnier Healthcares digitala utbildningar?

Kontakta
Vera Rönngard
+46 701 61 58 59
vera.ronngard@bonnierhealthcare.se