Annonsering och patientrapporterade insikter genom Netdoktor

Netdoktor är Sveriges ledande hälsoportal och har sedan 1998 försett patienter och anhöriga med hälsoupplysning och medicinsk information. Vår redaktion består av läkare och journalister som tillsammans med vårt nätverk av fler än 200 svenska läkare, specialister och andra medicinska experter skriver artiklar och svarar på frågor med den övergripande målsättningen att förbättra folkhälsan.

På Netdoktor.se kan företag verksamma inom vård och life science marknadsföra sig samt stärka sin relation till patienter och anhöriga genom annonsprodukter som nativeannonsering och displayannonsering. På uppdrag av kund och i samarbete med patientorganisationer genomför vi även upplysningskampanjer riktade till allmänheten kring sjukdomar som innebär allvarliga problem för en stor del av befolkningen. Kampanjerna utgår från en kampanjsida. Det redaktionella materialet står under oberoende kontroll av Netdoktor och företagets medicinska experter.

Genom Netdoktor Aktiv patient – där kroniker själva registrerar läkemedel, behandlingar och hur de mår – har vi möjlighet att rikta frågor direkt till utvalda svenska patientgrupper baserat på personliga parametrar, diagnos eller behandling och samla in patientrapporterade mått, PROM och PREM.

Netdoktor är ett varumärke inom Bonnier Healthcare.

För mer information, kontakta Besima Aho, Publisher och ansvarig utgivare Netdoktor, +46 (0) 70 293 12 10, besima.aho@netdoktor.se eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

  Om BHS

  Läs mer om oss.

  Våra tjänster

  Läs mer om våra tjänster.

  Karriär

  Börja jobba med oss.

  Nyheter

  Läs våra senaste nyheter.

  Kontakt

  Kontakta oss.