Bonnier Healthcare söker Junior konsultsäljare

Bonnier Healthcare befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven konsultsäljare för att jobba med uppsökande försäljning och konsultativ implementering. Arbetet kommer vara fokuserat på produkter och lösningar inom Bonnier Pharma Insights.

Bonnier Healthcare arbetar i gränssnittet mellan patient, profession, industrin och data för att effektivisera industrin, stärka patienten och kunskapssäkra vården. Våra ledord är:

  • Förändring för att alltid utmana och göra saker bättre.
  • Samverkan för att det bara är tillsammans med andra aktörer som vi kan få till förändring.
  • Nytta i synnerhet samhällsnytta, i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER:
Som konsultsäljare kommer du att jobba mot bolag inom läkemedelsindustrin på nordisk nivå och erbjuda dem verktyg inom marknads- & prisanalys, prognostisering och produktprissättning. Du kommer att arbeta med hela kundresan från införsäljningen till att implementera lösningarna, samt utbilda användarna. Du kommer primärt att bearbeta och arbeta med produkt- och marknadschefer på ledningsnivå hos både nya och befintliga kunder.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att:
Du är en driven och självgående person som vill utvecklas! Du har utbildning inom exempelvis ekonomi, statistik eller marknad, och är antingen nyexaminerad eller i början av din karriär av arbete inom projektledning, konsultering eller försäljning. Som person har du oftast hög energi och ett noggrant sätt att arbeta, och du gillar siffror samt arbeta i digitala verktyg som underlättar för våra kunders affärsverksamheter.

EGENSKAPER
Vi hoppas att:
Du som person oftast har hög energi med ett noggrant och analytiskt sätt att arbeta, samtidigt är du socialt begåvad och agerar professionellt med stor affärsförståelse. Du är prestigelös och drivs av att arbeta i team.

Vi sätter stort värde på din personlighet som förutsätts ha en rådgivande säljstil där du har stor förståelse för kundens affär och kan komma med lösningar som svarar mot högt ställda krav. Rollen ställer höga krav på affärsmannaskap, analytisk förmåga och en vilja att utveckla Bonnier Healthcares digitala affär.

VI ERBJUDER
I utbyte erbjuds du att få arbeta med ledande varumärken inom medicin och hälsa med mycket hög trovärdighet samt med avancerade produkter av mycket hög kvalitet och affärsnytta för våra kunder. Life Science är ett område som Bonnier-koncernen verkligen satsar på framöver så för rätt person finns stora möjligheter att påverka din egen roll och din fortsatta utveckling.

Fräscha lokaler på Rålambsvägen 17 i Stockholm.

Läs mer om Bonnier Healthcare här.

ANSÖKAN
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Ansök senast: 3 december 2018

Kontaktperson: Anders Sandén: anders.sanden@bonnierhealthcare.se

ANSÖK HÄR

Om BHS

Läs mer om oss.

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Karriär

Börja jobba med oss.

Nyheter

Läs våra senaste nyheter.

Kontakt

Kontakta oss.