Svårt att nå din patientgrupp? Vi kan hjälpa dig

“Stora men även små, riktigt små, patientgrupper nås av Netdoktor genom våra registrerade och återkommande användare”, säger Besima Aho, publisher och ansvarig utgivare på Netdoktor. 

Netdoktor.se har sedan starten för över 20 år sedan varit en naturlig hemvist för personer med kroniska sjukdomar. 

– Jag brukar förklara det som att Netdoktor är som en enda stor patientorganisation där alla, oavsett diagnos är välkomna att läsa information, interagera med andra, få skräddarsytt material eller delta i olika projekt. Det innebär att vi genom vår databas når många och olika patientgrupper, säger Besima Aho. 

Patientundersökningar och rekryteringar

En central del i Netdoktors arbete är patientundersökningar och rekryteringar. Undersökningarna genomförs på uppdrag av kunder och samarbetspartners som vill lära sig mer om hur deras patientgrupper exempelvis upplever sin vårdsituation. 

– Årligen genomförs flera undersökningar och rekryteringar på uppdrag av våra kunder. Det kan vara allt ifrån att få reda på hur en viss patientgrupp upplever sin vårdresa, betalningsviljan av icke-subventionerade läkemedel eller rekryteringar till olika kliniska prövningar och PR-aktiviteter, säger Besima Aho. 

Effektiv kanal med hög trovärdighet

Netdoktors långa erfarenhet och höga trovärdighet  utgör en god grund för en effektiv process för rekryteringar och undersökningar. 

Netdoktor erbjuder en helhetslösning där utformning, genomförande och analys ingår i uppdraget. 

– Våra kunder uppskattar att Netdoktor tar ansvar från ax till limpa”, säger Besima Aho. För oss är det en självklarhet att kunden ska vara nöjd och trygg med vad vi levererar.

För mer information om Netdoktors tjänster kontakta

Besima Aho, besima.aho@netdoktor.se , 070 293 12 10


  • kunskapstest-i-onkologi

Kunskapstest för ST i onkologi!

I vår genomför Svensk Onkologisk Förening för andra året i rad ett progressionstest tillsammans med Bonnier Healthcare Sweden. Målgrupp är landets drygt 50 ST-läkare inom onkologi. Syftet är att ge den [...]

Medibas Anna Nager leder skandinavisk tidskrift

Medibas chefredaktör Anna Nager har fått uppdraget att leda Scandinavian Journal of Primary Health Care (SJPHC), en vetenskaplig tidskrift vars huvuduppdrag är att publicera refereegranskade vetenskapliga originalartiklar inom allmänmedicin. Tidskriften ligger [...]

Vill du få en tydligare marknadsöverblick?

En effektiv analys – med Pharma Monitor Express kan läkemedelsbolag enkelt både överblicka och noggrant studera marknaden. Pharma Monitor Express är ett affärsoptimerande analysverktyg som visualiserar försäljningsstatistik och lägger grunden för en [...]

Anmäl dig till progresstest 2022

I höst genomförs progresstestet för ST-läkare inom allmänmedicin för tredje gången. Inför årets test har utveckling skett inom uppföljning och statistik. För dig som har ett aktivt Medibas-abonnemang ingår progresstestet i abonnemanget. [...]

Om BHS

Läs mer om oss.

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Karriär

Börja jobba med oss.

Nyheter

Läs våra senaste nyheter.

Kontakt

Kontakta oss.